15 nentor 2012, Trupit i Mbretit Zogu u zhvarros nga varrezat Thiais të Parisit me një ceremoni shtetërore dhe Rojet e Nderit të organizuar përsonalisht nga Presidenti Francez.

17 nëntor 2012, Eshtrat e Mbretit Zog u kthyen në Shqipëri për të përkuar me festimet e 100 vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë.
14/03/2021
30 nëntor 2011, Mbreti Leka i Shqiptarëve ndërron jetë në Tiranë.
14/03/2021

15 nentor 2012, Trupit i Mbretit Zogu u zhvarros nga varrezat Thiais të Parisit me një ceremoni shtetërore dhe Rojet e Nderit të organizuar përsonalisht nga Presidenti Francez.