slide 1
slide 1
Image Slide 3
Image Slide 2
Image Slide 2
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Instagram

Facebook

5 days ago

View on Facebook

4 weeks ago

Gezuar Vitin e Ri 2023 🎊 Happy New Year!! Qoftë nje vit i mbarë për të gjithë ju! Shëndet e dashuri paçi kurdoherë. ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 month ago

Të dashur miq dhe besimtare, ju uroj Gëzuar Krishtlindjen!Në këtë festë të ndritshme, unë ju uroj paqen dhe të mirën, suksesin dhe shëndetin e mirë. Le të mbushet shtëpia juaj me ngrohtësi dhe rehati. Sot është edhe Dita e Triumfit të Legalitetit, ku kujtojmë përjete me Ndërim dhe Mirënjohje Mbretin e Shqiptareve Zog I . Për koincidence, sot festohet në kalendarin ortodoks dhe Shën Ahmeti. Gezuar! ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 months ago

Sot është një ditë e bukur për Shqipërinë, një ditë që e presim prej shumë dekadash, një ditë që prindërit dhe gjyshërit tanë kanë bërë çkanë mundur për ta parë të bukur si sot. I uroj suksese vendit tonë në rrugëtimin europian, çelur si premtim paqeje dhe zhvillimi të qendrueshëm për mbarë kontinentin! Në krye të herës së këtij procesi ishin “Etërit themelues”, portretet e të cilëve stolisin sot shumë hijshëm bulevardin e madh të Tiranës, vizion i Mbretit Zog, një arterie që mishëron në këtë ditë përparimin e Shqipërisë drejt Europës. Mes këtyre portreteve më pëlqen të veçoj atë të Joseph Bech, një nga “Etërit themelues të Europës”. Përpara se të kthehej në një prej frymëzuesve të projektit të parë europian si pjesëmarrës në Konferencën e Mesinës më 1955, pararendëse e Traktatit të Romës të 1957-ës, Joseph Bech pati qenë Kryeministër energjik i Dukatit të Madh të Luksemburgut në vitet 1930. Në ato vite ai u dekorua nga Mbreti Zog I me kordonin e madh të Urdhrit të Skënderbeut. Një simbol që tregon vijimësinë e marrëdhënies mes Shqipërisë dhe Perëndimit që aq shumë jemi përpjekur të ndërtojmë me mijëra sakrifica dhe që sot shfaqet më e konsoliduar se kurrë. E paç të mbarë e të frytshëm rrugëtimin tënd drejt shtëpisë së përbashkët europiane, Shqipëri! 🇦🇱 🇪🇺 ... See MoreSee Less
View on Facebook