slide 1
slide 1
Image Slide 3
Image Slide 2
Image Slide 2
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Instagram

Facebook

3 weeks ago

Gezuar Vitin e Ri 2023 🎊 Happy New Year!! QoftĂ« nje vit i mbarĂ« pĂ«r tĂ« gjithĂ« ju! ShĂ«ndet e dashuri paçi kurdoherĂ«. ... See MoreSee Less
View on Facebook

4 weeks ago

Të dashur miq dhe besimtare, ju uroj Gëzuar Krishtlindjen!Në këtë festë të ndritshme, unë ju uroj paqen dhe të mirën, suksesin dhe shëndetin e mirë. Le të mbushet shtëpia juaj me ngrohtësi dhe rehati. Sot është edhe Dita e Triumfit të Legalitetit, ku kujtojmë përjete me Ndërim dhe Mirënjohje Mbretin e Shqiptareve Zog I . Për koincidence, sot festohet në kalendarin ortodoks dhe Shën Ahmeti. Gezuar! ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 months ago

Sot Ă«shtĂ« njĂ« ditĂ« e bukur pĂ«r ShqipĂ«rinĂ«, njĂ« ditĂ« qĂ« e presim prej shumĂ« dekadash, njĂ« ditĂ« qĂ« prindĂ«rit dhe gjyshĂ«rit tanĂ« kanĂ« bĂ«rĂ« çkanĂ« mundur pĂ«r ta parĂ« tĂ« bukur si sot. I uroj suksese vendit tonĂ« nĂ« rrugĂ«timin europian, çelur si premtim paqeje dhe zhvillimi tĂ« qendrueshĂ«m pĂ«r mbarĂ« kontinentin! NĂ« krye tĂ« herĂ«s sĂ« kĂ«tij procesi ishin “EtĂ«rit themelues”, portretet e tĂ« cilĂ«ve stolisin sot shumĂ« hijshĂ«m bulevardin e madh tĂ« TiranĂ«s, vizion i Mbretit Zog, njĂ« arterie qĂ« mishĂ«ron nĂ« kĂ«tĂ« ditĂ« pĂ«rparimin e ShqipĂ«risĂ« drejt EuropĂ«s. Mes kĂ«tyre portreteve mĂ« pĂ«lqen tĂ« veçoj atĂ« tĂ« Joseph Bech, njĂ« nga “EtĂ«rit themelues tĂ« EuropĂ«s”. PĂ«rpara se tĂ« kthehej nĂ« njĂ« prej frymĂ«zuesve tĂ« projektit tĂ« parĂ« europian si pjesĂ«marrĂ«s nĂ« KonferencĂ«n e MesinĂ«s mĂ« 1955, pararendĂ«se e Traktatit tĂ« RomĂ«s tĂ« 1957-Ă«s, Joseph Bech pati qenĂ« KryeministĂ«r energjik i Dukatit tĂ« Madh tĂ« Luksemburgut nĂ« vitet 1930. NĂ« ato vite ai u dekorua nga Mbreti Zog I me kordonin e madh tĂ« Urdhrit tĂ« SkĂ«nderbeut. NjĂ« simbol qĂ« tregon vijimĂ«sinĂ« e marrĂ«dhĂ«nies mes ShqipĂ«risĂ« dhe PerĂ«ndimit qĂ« aq shumĂ« jemi pĂ«rpjekur tĂ« ndĂ«rtojmĂ« me mijĂ«ra sakrifica dhe qĂ« sot shfaqet mĂ« e konsoliduar se kurrĂ«. E paç tĂ« mbarĂ« e tĂ« frytshĂ«m rrugĂ«timin tĂ«nd drejt shtĂ«pisĂ« sĂ« pĂ«rbashkĂ«t europiane, ShqipĂ«ri! đŸ‡ŠđŸ‡± đŸ‡ȘđŸ‡ș ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 months ago

Të dashur motra dhe vellezĂ«r,Ju uroj, gĂ«zuar pĂ«rvjetorin e pavarĂ«sisĂ«, kĂ«tĂ« ditĂ« ku sejcili prej nesh, pĂ«rulet me nderimet mĂ« tĂ« madha pĂ«rpara flamurit tonĂ« dhe pĂ«rpara atyre qĂ« bĂ«nĂ« tĂ« pamundurĂ«n qĂ« ShqipĂ«ria tĂ« jetĂ« njĂ« vend i pavarur.PĂ«rpara 110-vitesh, gjashtĂ« FuqitĂ« e MĂ«dha europiane diskutonin nĂ«se shqiptarĂ«t do tĂ« kishin njĂ« shtet tĂ« tyrin dhe, nĂ«se po, sa pak apo sa shumĂ« territore dhe popullsi shqiptare do tĂ« flijoheshin pĂ«r hir tĂ« ekuilibrave diplomatikĂ« ndĂ«rkombĂ«tarĂ«.Pas njĂ« jave, mĂ« 6 dhjetor, shteti shqiptar do tĂ« presĂ« dhe bujtĂ« krerĂ«t e shteteve dhe qeverive tĂ« 27 vendeve tĂ« Bashkimit Europian dhe tĂ« 5 vendeve tĂ« rajonit tĂ« Ballkanit PerĂ«ndimor.Kontrasti nuk mund tĂ« ishte mĂ« elokuent dhe krenaria e bashkĂ«kombasve tĂ« mi nuk mund tĂ« ishte mĂ« e madhe dhe legjitime.Uroj, me kĂ«tĂ« rast, qĂ« frytet e kĂ«tyre arritjeve, pak kohĂ« mĂ« parĂ« tĂ« paimagjinueshme, meritĂ« pĂ«r tĂ« cilat kanĂ« tĂ« gjithĂ« shqiptarĂ«t pa dallim, tĂ« jenĂ« tĂ« prekshme nĂ« çdo territor, pĂ«r çdo komunitet, pĂ«r çdo shtresĂ«, dhe pĂ«r secilin e secilĂ«n, qĂ« tĂ« Ă«ndĂ«rrojnĂ«, ndĂ«rtojnĂ«, dhe gĂ«zojnĂ« jetĂ«n e tyre nĂ« ShqipĂ«rinĂ« tonĂ« tĂ« dashur - shtĂ«pinĂ« tonĂ« tĂ« pĂ«rbashkĂ«t, amanetin e stĂ«rgjyshĂ«rve tanĂ« dhe premtimin tonĂ« pĂ«r brezat qĂ« na pasrendin.Sot, bashkĂ«kombas tĂ« mi, duhet tĂ« jemi krenarĂ« pĂ«r çdo arritje me tĂ« drejtĂ«n tonĂ« legjitime, me mbĂ«shtetje tĂ« faktorĂ«ve tanĂ« aleat ndĂ«kombĂ«tar, e gjithashtu ne sot, duhet tĂ« jemi mĂ« tĂ« bashkuar e mĂ« nĂ« harmoni me njĂ«ri tjetrin, nĂ« shĂ«rbim tĂ« interesit kombĂ«tar e tĂ« çdo shqiptari nĂ« tĂ« gjitha trojet e tyre e kudo ku ata gjenden.GĂ«zuar DitĂ«n e Flamurit! ... See MoreSee Less
View on Facebook