Other news

More news »

27 September 2017

Official Visit by the Prime Minister of Kosova

The Albanian Royal Family welcome the Prime Minister of Kosova, H.E Ramush Haradinaj, to the Albanian Royal Court.

Sot patëm nderin dhe kënaqësinë të presim në Oborrin Mbretëror Kryeministrin e Kosovës Z. Ramush Haradinaj së bashku me bashkëshorten znj. Anita Haradinaj. Kjo vizitë në vitin e Skënderbeut korrespondon edhe me 90 vjetorin e Mbretërisë Shqiptare, i cili urojmë të na gjejë në bashkëpunime të mëdha në të gjitha trojet Shqiptare! 

 Familja Mbretërore miqësinë me familjen Haradinaj e ka traditë. Ne e çmojmë kontributin e kësaj Familjeje të nderuar për Çështjen Kombëtare. 

 Jemi të bindur që atdhedashuria që ajo mbart do ti sjellë Kosovës zhvillim e prosperitet! I urojmë Kryeministrit sa më shumë suksese në këtë detyrë të lartë!