Instagram

Facebook

3 weeks ago

Princ Leka

Të dashur miq e dashamirës,

Ju urojmë nga zemra një Vit të Ri të mbarë! Paçi shëndet, harmoni dhe bekime në familjet tuaja! Qoftë 2021 viti ku të rigjejmë njëri tjetrin pa frikëra, dhe të festojmë me miq e të afërm për jetën, ta vlerësojmë dhe kurrë mos ta marrim të mirqënë! Zoti i bekoftë të gjithë mjekët që gjithë këto kohë të vështira kanë sakrifikuar në shërbim me humanizëm dhe përkushtim të pashoq! Këtë festë ja dedikojmë të gjithë atyre që sonte nuk mund të jenë pranë familjarëve dhe njerëzve të dashur! Paçi kurdoherë bekime🎄🙏🏻🤗❤️ photocredit David Niviere (all rights reserved) David Nivière

Dear Friends,

Wishing you all a very Happy New Year! Please keep safe during these unprecedented times of great uncertainty. May Health, prosperity and good fortune follow you into the New Year 2021.
... See MoreSee Less

View on Facebook

4 weeks ago

Princ Leka

Të dashur miq e dashamirës,
Familja jonë ju uron nga zemra Gëzuar Krishtlindjen! Qofshi kurdoherë të bekuar! Me shumë emocion këtë vit, kjo festë e ngrohtë na gjen të plotësuar me ëngjëllin tonë të vogël! Ky vit na solli dhuratën më të bukur në jetë. Urojmë që secili prej jush, paçkah këtyre kohërave kaq sfiduese, të realizojë ëndrat dhe të gjejë lumturi e harmoni!
Nga zemra,
Ne të tre...

Faleminderit Blerina Kllokoqi Rugova për fustanin e vajzës sonë.

Photo credit: David Nivière
(All rights reserved)
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

Princ Leka

Të dashur Miq,

Ndihem shumë i lumtur që për festat e fundvitit, në vendlindjen e Mbretëreshës Geraldine u botua përralla Trëndafili i Bardhë! Pas suksesit në Shqipëri dhe Kosovë, uroj që lexuesit e vegjël hungarezë ta pëlqejnë historinë e bukur të dashurisë së dy njerëzve që bashkuan përgjithmonë në miqësi dy vënde!

Dear Friends, i am thrilled to report that Elia’s book the “White Rose” has been published in Hungary. After being a tremendous success in Albania and Kosova, i hope that it’s young Hungarian readers will enjoy this unique love story of our beloved Queen Geraldine. The Hungarian translation may be found at the link below:

Alexandra Kiadó

bookline.hu/product/home.action?_v=Elia_Zahariazogu_A_feher_rozsa&type=22&id=322618
... See MoreSee Less

View on Facebook